Persondatapolitik

Denne persondatapolitik har til formål at oplyse dig om, hvordan Uldum Apotek behandler de personoplysninger, som du har givet til os via denne hjemmeside (https://postapotek.com).

 

 

1. Hvilke personoplysninger vi indsamler og beskrivelse af formål

1.1 Når du besøger https://postapotek.com indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, og informationer om din computer med det formål at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion.

 

 

2. Hvor dine oplysninger stammer fra

2.1 Alle personoplysninger indsamler vi direkte fra dig her på hjemmesiden.

 

 

3. Håndtering af dine persondata

3.1 Vi deler, videregiver eller sælger ikke dine persondata til tredje parter af nogen art.

 

 

4. Dine rettigheder

4.1 Du kan anmode os om oplysninger om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer

4.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til uldum@apoteket.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

4.3 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv rettet af os. Du kan også selv rette dine kundeoplysninger når du er logget ind.

4.4 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen

4.5 Du har i visse tilfælde ret til at begrænse omfanget af dine personoplysninger.

4.6 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke afgivet på denne hjemmeside.

4.8 Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over Uldum Apoteks behandling af dine personoplysninger. Klager kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

 

5. Sletning af data

5.1 Du kan til enhver tid selv slette alle persondata relateret til dig. Du gør det på din kundeprofil, efter du er logget ind.

5.2 Konti oprettet på denne hjemmeside slettes automatisk 6 måneder efter dit sidste login. Vi giver dig besked via email 14 dage før kontoen slettes.

 

 

6. Sikkerhed

6.1 Vi har gennemført organisatoriske og tekniske foranstaltninger til formål at øge sikkerheden på postapotek.com.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

 

7. Kontaktoplysninger

7.1 Uldum Apotek er dataansvarlig for data som indsamles om dig.

7.2 Har du spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte Uldum Apotek på følgende måder.

 

Uldum Apotek (se åbningstider)

Søndergade 18

7171 Uldum

Tlf: +45 7567 8003

Email: uldum@apoteket.dk

 

 

8. Ændringer til denne persondatapolitik

8.1 Såfremt vi foretager ændringer i gældende persondatapolitik, vil du blive orienteret om det.

 

Lægemiddelstyrelsen opdaterer priser hver 14. dag